Cacao Mint Proteïn Smoothie

Deze combinatie met cacao en munt is echt té lekker. En met de plantaardige erwteneiwitten is deze smoothie ook ideaal voor na je workout of als ontbijt!

Ingrediënten voor één groot glas:
  • 250 ongezoete amandelmelk
  • 2 handen spinazie
  • 1 handje verse munt
  • ½ (bevroren) banaan
  • ¼ avocado
  • 1 schep erwteneiwit (bijvoorbeeld Fit Green Proteïn vanille van Orangefit)
  • 1 tl cacao poeder
  • 1 el cacaonibs als topping
Bereiding:

Doe alles bij elkaar in de blender en schenk in een beker. Voeg een blaadje munt en cacaonibs ter garnering of als je het net als mij stiekem nog lekkerder vindt om je smoothie op te lepelen dan op te drinken 😉

GENIET!

Liefs Larissa

About the author

Larissa is holistisch diëtist en Eating Psychology coach. Het is haar missie om meer vrouwen Food Freedom te laten ervaren: een relaxte relatie met eten en je lekker voelen in je lichaam én je hoofd. Ze gaat verder dan alleen 'wat te eten en waarom'. Want, waarom weten we het allemaal wel, maar is het toch zo moeilijk? Ze coacht voorbij kennis en wilskracht, en onderzoekt de dieperliggende oorzaken zoals stress, dat interne stemmetje en emoties. Ze doorziet snel de oorzaak van eetstruggles en helpt vrouwen met een holistische body & mind aanpak hun gezonde doelen te behalen.

Leave a Reply